Atlas retete din Pays de la Loire
Savennières
Originar din regiunea Anjou din Valea Loarei, acest vin alb francez este produs din soiul de strugur...
Echalote d'Anjou
Echalote d'Anjou este o eșalotă proaspătă din specia Alium cepa, cultivată în regiunea franceză Main...
Volailles de Cholet
Volailles de Cholet este carnea de pasăre vândută sub formă de carcase întregi sau bucăți tăiate, pr...
Volailles du Maine
Volailles du Maine (pui de fermă și curcan) este păsări de curte de calitate excelentă, fără surplus...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...
Moules de Bouchot
Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...
Porc de Normandie
Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...
Muscadet Sèvre et Maine
Muscadet Sèvre et Maine este cea mai cunoscută regiune a denumirii Muscadet. Regiunea este, de aseme...
Volailles d'Ancenis
Volailles d'Ancenis este păsări de curte din regiunile franceze Loire-Atlantique și Maine-et-Loire. ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...