Porc de Normandie

Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și Manche, care poate fi vândută fie ca o carcasă întreagă, fie tăiată în bucăți. Porcii sunt crescuți într-un mod sustenabil, cu o zonă în aer liber în care fiecărui porc în parte i se oferă 50 de metri pătrați pentru a trăi și a se hrăni. Creșterea porcilor din Normandia datează din Evul Mediu. În plus, cel puțin 75 % din dieta porcilor trebuie să provină din cereale, iar aceștia sunt sacrificați când au cel puțin 26 de săptămâni. Carnea de porc din Normandia este o alegere obișnuită pentru bucătarii de top parizieni și japonezi la ocazii festive și este, de asemenea, o alegere de top pentru a face produse de carne de mâncare din carne, cum ar fi salamurile uscate. Această carne de porc unică a fost și prima care a primit un premiu Red Label.

Origine: Normandia de Jos

Categorie: Porc

Taguri

Retete Porc de Normandie