Atlas retete din Pyrénées-Atlantiques
Maury
Maury este o denumire franceză situată în Roussillon, care produce vin doux naturel - stiluri de vin...
Banyuls
Acest vin de desert fortificat este produs încă din secolul al XIII-lea în regiunea franceză Roussil...
Artichaut du Roussillon
Artichaut du Roussillon sunt anghinare produse în regiunea Pyrénées Orientales din Franța încă din s...
Bea du Roussillon
Béa du Roussillon este un cartof de primăvară timpuriu care este recoltat înainte de a fi pe deplin ...
Abricots Rouges du Roussillon
Cultivate pentru prima dată în secolul al XVII-lea în Versailles și mai târziu în secolul al XIX-lea...
Rosée des Pyrénées Catalanes
Rosée des Pyrénées Catalanes este carne de vițel albă obținută din rasele rezistente Pyrenean Brown,...
Irouléguy rouge
Acest mic nume francez este situat în țara bascilor franceze. Deși se produc și vinuri albe și roze,...
Irouléguy blanc
Vinurile albe Irouléguy sunt produse în țara bască franceză din Petit Courbu (Ondaria Zuria), Petit ...
Jambon du Kintoa
Jambon du Kintoa este o șuncă renumită preparată cu carne de porc provenită de la porci crescuți în ...
Esquirrou
Esquirrou este o brânză tare franceză făcută din lapte de oaie, produsă în Pyrénées-Atlantiques și î...
Le Brebiou
Le Brebiou este o brânză franceză care provine din Pyrénées-Atlantiques, unde este produsă din 1994 ...
Micul basc
Petit Basque este o brânză franceză semi-tare produsă în bască în Munții Pirinei. Brânza a fost iniț...