Atlas retete din Renania de Nord-Westfalia
Karjalanpaisti
Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...
Ruislimppu
Ruislimppu este o pâine integrală de secară care este preparată în mod tradițional în estul Finlande...
Limppu
Limppu este o pâine tradițională finlandeză de secară, cu un aspect întunecat, aromă acru și o textu...
Pyttipanna
Considerat inițial ca un fel de mâncare simplu asamblat din resturi disponibile, acest haș rustic es...
Kringle
Inițial o creație a călugărilor romano-catolici, iar acum popular la nivel internațional, kringleest...
Gravlax
Gravlax este un preparat scandinav format din somon crud, curat cu sare, care este asezonat în mod t...
Baie moale
Bath este o brânză englezească produsă în Bath, Somerset, de unde și numele. Această brânză în stil ...
Cabernet Moravia
Cabernet Moravia este un struguri hibrid din Republica Cehă care a fost creat prin încrucișarea soiu...
Muškát moravský
Moscatul Moravian este un soi de struguri cehi care a fost creat prin încrucișarea Muscat Ottonel și...
Pálava
Pálavaeste un soi de struguri cehi care a fost creat ca o încrucișare între Müller Thurgau și Gewürz...
Pohořelický kapr
Pohořelický kapr este un pește cu o capacitate de creștere excelentă, spate înalt și cap mic, produs...
Třeboňský kapr
Třeboňský kapreste un crap din specia de crap comun, crescut în iazurile cu pești din bazinul Třeboň...