Atlas retete din Republica Cehă
Tuzemák
Această băutură tradițională cehă a fost inventată în secolul al XIX-lea ca înlocuitor pentru romul ...
Chamomilla Bohemica
Chamomilla bohemica este un cap de floare uscat al plantei de mușețel din specia Flos chamomilla vul...
České pivo
České pivoeste un termen care se referă la o varietate de beri produse în întreaga Republică Cehă ca...
Český modrý mák
Český modrý mák este o varietate de Papaver Somniferum, sau mac albastru, cultivat în Republica Cehă...
Křížaly
Această gustare populară cehă este pregătită cu mere fără sâmburi și felii care sunt uscate lent la ...
Český kmín
Český kmín sunt semințe de chimen din specia „Carum carvi L - fructus” produse în Republica Cehă pe ...
Tradiční lovecký salám
Lovecký salám sau lovecká saláma este un salam special maro închis, binecunoscut în Republica Cehă ș...
Tradiční špekáčky
Špekáčky/špekačkyeste un cârnat scurt și plinuț, de culoare maro-aurie, care este produs de mai bine...
Merele Topaz
Topaz este un soi de mere care provine din Republica Cehă. A fost cultivat ca o încrucișare între Ru...
Tlačenka
Tlačenka este versiunea cehă a brânzei gelatinoase . Constă din diferite bucăți de porc, în principa...
Sekaná
Deși apare în numeroase soiuri în toată țara, această friptură tradițională cehă este de obicei prep...
Karbanátky
Karbanátky este un termen universal care se referă la un grup larg de chifteluțe tradiționale cehe ș...