Atlas retete din Republica Cehă
Vepřo knedlo zelo
Numele acestui fel de mâncare națională cehă se traduce pur și simplu prin friptură de porc cu găluș...
Jelito
Jelito este un cârnați tradițional ceh. Preparat cu sânge de porc și carne de porc măcinată (în prin...
Míša řezy
Míša řezy este un desert tradițional ceh făcut cu brânză quark (tvaroh) ca ingredient cheie. Tortul ...
Máslová pomazánka
Această cremă tartinabilă este făcută cu smântână și o combinație de lapte praf și lapte de unt. Se ...
Koláče
Koláče sau kolache (plural: kolaches ) este un rulou de patiserie dulce care este acoperit în mod tr...
Vdolky
Aceste gogoși cehe moi și fragede sunt preparate cu aluat drojdie, care este ocazional aromat cu coa...
Livance
Rotunde, groase și moi, lívance sunt clătite tradiționale cehe. Adăugarea de drojdie în aluatul de o...
Bramboráky
Bramboráky sunt clătite sărate de cartofi, considerate a fi una dintre cele mai cunoscute preparate ...
Krupicová kaše
Krupicová kaše este un termen ceh care se referă la o budincă populară de gris care este gătită în l...
Bublanina
Bublanina este un pandișpan ușor preparat cu ouă, unt, zahăr, făină și o varietate de fructe diferit...
Velikonoční beránek
Asociat exclusiv cu Paștele, acest tort tradițional ceh este preparat cu un aluat simplu pe bază de ...
Jidáše
Jidáše sau chifla de Iuda este o pâine tradițională de Paște cehă, care este modelată într-o frânghi...