Atlas retete din Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, pudrată cu cenușă de ...
Brioș Sfântul Genix
Această brioșă tradițională franceză a fost inventată în 1880 de un patiser Pierre Labully la patise...
Sablé
Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...
Roquefort
Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Romorantin
Romorantineste un strugure francez cu coajă albă, cu coajă târzie, cultivat în estul Loarei. Este un...
Cheverny blanc
Vinurile albe Cheverny sunt produse în Loir-et-Cher și aparțin AOC Cheverny. Vinurile se bazează în ...
Brebis du Lochois
Brebis du Lochois este o brânză modernă franceză originară din centrul Franței. Se face cu lapte de ...
Beurre d'Isigny
Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...
Quincy
Quincy este un denumire francez din Valea Loarei care produce vinuri albe seci din struguri Sauvigno...
Sancerre
Sancerre este o denumire franceza situata in Valea Loarei (departamentul Cher) care este cunoscuta i...
Kir Berrichon
Kir Berrichon este un cocktail franțuzesc făcut cu o combinație de vin roșu și lichior de mure cunos...