Atlas retete din Île-de-France

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...

Pommes des Alpes de Haute Durance

Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...

Ruisreikäleipä

Asociat de obicei cu Finlanda de Vest, ruisreikäleipä este unul dintre numeroasele soiuri de pâine d...

Lörtsy

Acest produs de patiserie finlandez mare, în formă de jumătate de lună, este o specialitate a regiun...

Mykyrokka

Mykyrokka este o supă tradițională finlandeză care provine din regiunea centrală Savo. Constă din gă...

Sahti

Sahtieste o bere tradițională finlandeză care este produsă în regiunile Kanta-Häme, Päijat-Häme și P...

Kalakukko

Familiar încă din Evul Mediu, kalakukko este un fel de mâncare tradițional finlandez format dintr-o ...

Rieska

Rieska este o pâine finlandeză fără dospire care a fost preparată în toată țara din cele mai vechi t...

Karjalanpiirakka

Karjalanpiirakka este o pastă tradițională finlandeză constând din diverse umpluturi învelite într-o...

Sultsina

Sultsina este o delicatesă finlandeză care provine din Karelia de Nord, care este cel mai bine descr...

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...