Atlas retete din Aisy-sur-Armançon

Selles-sur-Cher

Selles-sur-Cher este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, pudrată cu cenușă de ...

Brioș Sfântul Genix

Această brioșă tradițională franceză a fost inventată în 1880 de un patiser Pierre Labully la patise...

Sablé

Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...

Roquefort

Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...

Quarts de Chaume

Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...

Brebis du Lochois

Brebis du Lochois este o brânză modernă franceză originară din centrul Franței. Se face cu lapte de ...

Beurre d'Isigny

Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...

Vieux-Boulogne

Vieux-Boulogne este o brânză franceză făcută din lapte crud de vacă în regiunea Pas-de-Calais. Brânz...

Bleu de Bonneval

Bleu de Bonneval este o brânză tradițională franceză care provine din satul Bonneval din Savoia. Brâ...

Belle Angevine

Belle Angevine este un soi unic de pere, originar din secolul al XVII-lea. Perele sunt foarte mari ș...

Boulette d'Avesnes

Boulette d'Avesnes este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Brânza se caracterizează prin for...

Aisy Cendre

Aisy Cendre este o brânză tradițională franceză, originară din Burgundia. Brânza semi-moale este făc...