Atlas retete din Austria Inferioară
Mostviertler Birnmost
Mostviertler Birnmost este un soi austriac de pere, produs prin fermentarea în butoi a sucului obțin...
Waldviertler Graumohn
Deoarece clima din districtul dens împădurit din nord-vestul Austriei Inferioare este ideală pentru ...
Mohnzelten
Mohnzelten este numele unui produs de patiserie dulce austriac care este o specialitate a regiunii W...
Mohnnudeln
Mohnnudeln este un fel principal dulce compus din găluște groase de cartofi și semințe de mac măcina...
Sf. Laurent
Sf. Laurenteste un strugure a cărui origine este foarte disputată. Se sugerează adesea că ar fi avut...
Zweigelt
Zweigelt este cel mai plantat soi de struguri roșii din Austria care poate fi încorporat în cupaje, ...
Grüner Veltliner
Acest renumit vin alb sec este produs mai ales în Austria și, într-o parte mai mică, în Slovacia și ...
Spritzer
Spritzerul ușor și spumant este o băutură răcoritoare făcută cu o combinație de vin alb și sifon. De...
Jagertee
Jagertee este o combinație încălzitoare de rom, ceai negru, citrice și condimente de iarnă, cum ar f...
Jausenwurst
Jausenwurst este un cârnați tradițional de gustare originar din Austria. Acești cârnați sunt făcuți ...
Faschierte Laibchen
O specialitate tipică a bucătăriei austriece, faschierte laibchen (lit. chiflă de carne măcinată ), ...
Topfentorte
Topfentorte este un cheesecake în stil austriac făcut cu brânză topfen sau quark ca ingredient princ...