Atlas retete din Austria Inferioară
Faschierte Laibchen
O specialitate tipică a bucătăriei austriece, faschierte laibchen (lit. chiflă de carne măcinată ), ...
Topfentorte
Topfentorte este un cheesecake în stil austriac făcut cu brânză topfen sau quark ca ingredient princ...
Krapfen
Krapfen a fost probabil prima gogoașă în stil european care a apărut, urmată de soiuri similare în a...
Apfelradln
Apfelradln este un desert tradițional austriac făcut din inele de mere prăjite. Se servește de obice...
Spanische Windtorte
Un tort care este strâns legat de istoria Austriei, spanische windtorte este o creație de bezea și f...
Punschkrapfen
Sub adorabilul fondant roz se ascund cuburi făcute din doi bureți de biscuiți înmuiați cu rom, care ...
Cremeschnitte
Cremeschnitte este o prăjitură cu cremă cu aromă de vanilie și un clasic absolut printre deserturile...
Käsekrainer
Käsekrainer este o delicatesă gourmet austriacă prin excelență, un tip de cârnați umplut cu bucăți m...
Germknödel
Germknödel este o faimoasă găluște austriacă de drojdie. Se compune din aluat moale umplut cu dulcea...
Erdäpfelnidei
Erdäpfelnidei sunt găluște tradiționale de cartofi austriece, asemănătoare cu gnocchi italieni. Galu...
Kaisersemmel
Kaisersemmel este o chiflă tradițională originară din Austria. Cunoscut și sub denumirea de kaiser r...
Bregenwurst
Bregenwurst este un cârnați tradițional german originar din Saxonia Inferioară și Saxonia-Anhalt. Câ...