Atlas retete din Auvergne
Café Savoyard
După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...
Jambon d'Auvergne
Jambon d'Auvergne este o șuncă de porc uscată făcută din pulpa din spate, produsă în regiunea france...
Saucisson sec d'Auvergne
Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...
Bleu d'Auvergne
Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...
Murol
Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...
Doux de montagne
Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...
Pavin
Numit după un lac din regiunea Auvergne din Franța, de unde provine, Pavin este o brânză semi-moale ...
Gaperon
Gaperon este o brânză franceză tare, făcută din lapte de vacă și arome - și anume, piper și usturoi....
Porc d'Auvergne
Porc d'Auvergne este o carne proaspătă cu un gust unic de la porci crescuți în aer liber în regiunea...
Volailles d'Auvergne
Volailles d'Auvergne este carne de pasăre proaspătă sau congelată de o calitate superioară din regiu...
Truffade
Truffade este o clătită groasă de cartofi și brânză, o specialitate a regiunii franceze Auvergne. Br...