Porc d'Auvergne

Porc d'Auvergne este o carne proaspătă cu un gust unic de la porci crescuți în aer liber în regiunea franceză Auvergne cu numeroasele sale cantoane și municipalități, munți și văi cu un nivel favorabil de precipitații, benefic pentru solul pe care porcii își petrec. zile. Animalele se hrănesc cu o dietă de cel puțin 75% cereale și produse pe bază de cereale, făcând carnea fermă și omogenă de culoare roșie. Nu este nici lumină, nici întuneric, iar grăsimea din spate este fermă și albă. Când este gătită sau prăjită, carnea de porc din Auvergne este delicat fragedă și foarte suculentă, cu un gust tipic, plăcut, de porc, un miros puternic și este foarte suculentă și bine marmorată. Renumit pentru calitatea cărnii de porc, Auvergne are preparate regionale grozave în care să încorporeze această carne gustoasă - varză și cartofi cu carne de porc, Soupe au Chou(varză, porc, untură și cartofi) și Potée Auvergnate ( oală cu varză, praz, napi, morcovi și porc).

Origine: Auvergne

Categorie: Porc

Taguri

Retete Porc d'Auvergne