Atlas retete din Avesnes-sur-Helpe
Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, pudrată cu cenușă de ...
Brioș Sfântul Genix
Această brioșă tradițională franceză a fost inventată în 1880 de un patiser Pierre Labully la patise...
Sablé
Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...
Roquefort
Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Brebis du Lochois
Brebis du Lochois este o brânză modernă franceză originară din centrul Franței. Se face cu lapte de ...
Beurre d'Isigny
Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...
Vieux-Boulogne
Vieux-Boulogne este o brânză franceză făcută din lapte crud de vacă în regiunea Pas-de-Calais. Brânz...
Bleu de Bonneval
Bleu de Bonneval este o brânză tradițională franceză care provine din satul Bonneval din Savoia. Brâ...
Belle Angevine
Belle Angevine este un soi unic de pere, originar din secolul al XVII-lea. Perele sunt foarte mari ș...
Boulette d'Avesnes
Boulette d'Avesnes este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Brânza se caracterizează prin for...
Aisy Cendre
Aisy Cendre este o brânză tradițională franceză, originară din Burgundia. Brânza semi-moale este făc...