Atlas retete din Burgundia
Burgundia
Bourgogne sau Burgundia este o regiune viticolă din Franța care produce unele dintre cele mai apreci...
Cardinal
Un aperitiv francez din Burgundia cunoscut sub numele de Cardinal este o versiune a cocktail-ului tr...
Moutarde de Bourgogne
Moutarde de Bourgogne este un muștar unic făcut din semințe de muștar în regiunea franceză Burgundia...
Charolais
Charolais este o brânză făcută din lapte de capră nepasteurizat în regiunea franceză Burgundia. La i...
Époisses
Époisses este o brânză moale făcută din lapte de vacă, cu coajă lucioasă și cu un corp bej pal, crem...
Racotin
Racotin este o brânză franceză în formă de butoi, originară din regiunea Burgundia. Brânza este făcu...
Abbaye de Citeaux
Abbaye de Citeaux este o brânză franceză originară din Burgundia. Brânza este făcută cu lapte de vac...
Délice de Bourgogne
Délice de Bourgogne este o brânză franceză triplă cremă originară din regiunea Burgundia, de unde și...
Volailles de Bourgogne
Volailles de Bourgogne este carne de pasăre din regiunea franceză Burgundia care se sacrifică la o v...
Gaston Gérard Pui
Acest fel de mâncare clasic din Burgundia a fost creat în 1930 de soția primarului din Dijon, doamna...
Escargots Bourguignonne
Escargots Bourguignonne este un preparat tradițional francez originar din Burgundia. Felul de mâncar...
Poires au vin
Poires au vin este un desert francez tradițional, cunoscut în întreaga lume, originar din regiunea v...