Atlas retete din Finlanda de Est
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...
Huile d'Olive de Haute-Provence
Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...
Pommes des Alpes de Haute Durance
Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...
Ruisreikäleipä
Asociat de obicei cu Finlanda de Vest, ruisreikäleipä este unul dintre numeroasele soiuri de pâine d...
Lörtsy
Acest produs de patiserie finlandez mare, în formă de jumătate de lună, este o specialitate a regiun...
Mykyrokka
Mykyrokka este o supă tradițională finlandeză care provine din regiunea centrală Savo. Constă din gă...
Sahti
Sahtieste o bere tradițională finlandeză care este produsă în regiunile Kanta-Häme, Päijat-Häme și P...
Kalakukko
Familiar încă din Evul Mediu, kalakukko este un fel de mâncare tradițional finlandez format dintr-o ...
Rieska
Rieska este o pâine finlandeză fără dospire care a fost preparată în toată țara din cele mai vechi t...
Karjalanpiirakka
Karjalanpiirakka este o pastă tradițională finlandeză constând din diverse umpluturi învelite într-o...
Sultsina
Sultsina este o delicatesă finlandeză care provine din Karelia de Nord, care este cel mai bine descr...
Karjalanpaisti
Karjalanpaisti este o tocană tradițională finlandeză constând din bucăți de porc, vită și oaie, cu a...