Atlas retete din Finlanda de Sud
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
Bière de garde
Tradusă aproximativ ca bere pentru păstrare, această bere pale tare își are originea în Flandra fran...
Lingot du Nord
Lingot du Nord este fasole albă, ovale, din soiul Lingot , cultivată în valea Lys din Franța, inclus...
Pommes de Terre de Merville
Pommes de terre de Merville sunt cartofi de calitate superioară din soiul Bintje cu o substanță usca...
Ch'ti Roux
Ch'ti Roux este o brânză franceză care provine din Nord-Pas-de-Calais. Brânza este făcută din lapte ...
Delfinul
Dauphin este o brânză franceză originară din Nord-Pas de Calais. Brânza este făcută cu lapte de vacă...
Gris de Lille
Gris de Lille (cunoscut și ca Puant de Lille , Vieux Lille și Puant Macere ) este o brânză franceză ...
Tarte au maroilles
Originară din regiunile naturale Thiérache și l'Avesnois, tarte au maroilles este o tartă franțuzeas...
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...