Atlas retete din Franţa
Farsele de crêpe
Crêpes farcies este un fel de mâncare tradițional franțuzesc constând din clătite umplute. Clătitele...
Gâteau mille crêpes
O mie de crêpes cake - așa cum este tradus în engleză - este un desert clasic francez format din crê...
Tartă cu bezea
Tarta cu bezea este un desert dulce format dintr-o coajă de patiserie care este umplută cu caș aroma...
Crema de caramel
Acest desert popular constă dintr-o bază de cremă și un topping moale de caramel. Originile cremei c...
Cremă de zahăr ars
Acest desert tradițional de cremă de ouă constă din gălbenușuri de ou, smântână, zahăr și vanilie, c...
Finanțator
Financier este un mic tort franțuzesc care uneori este confundat în mod eronat cu un patiserie, deoa...
Tort Sf. Onoré
Numit după Sfântul Honoré, patronul francez al brutarilor, acest desert complex este o adevărată rep...
Galette des rois
Acest desert clasic francez este de obicei asociat cu regiunile din nordul și centrul Franței și apa...
Charlotte Russe
Acest tort își are originea în Franța secolului al XVIII-lea, ca un pandișpan presat într-o formă el...
Fraisier
Fraisier este o prăjitură franțuzească, numele său derivat din cuvântul fraise , care înseamnă căpșu...
Gâteau au yaourt
Gâteau au yaourt sau prăjitura cu iaurt este un tort franțuzesc popular, care este adesea servit oas...
Friand
Aceste prăjituri franțuzești mici și delicate sunt similare cu brioșele ca aspect și textură. Aceste...