Atlas retete din Haute-Loire
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...
Guigne d'Annonay
Guigne d'Annonay este un cireș bogat, negru sau roșu închis, care se coace destul de devreme. Este p...
Embruns aux Algues
Embruns aux Algues este o brânză tradițională franceză care provine din Pays de la Loire. Brânza est...
Port Salut
Port Salut este o brânză franțuzească semi-moale făcută din lapte de vacă. A fost dezvoltată inițial...