Atlas retete din Kartli de jos
Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure de Touraine este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu o formă n...
Chaumes
Chaumes este o brânză franțuzească moale sau semi-moale făcută din lapte de vacă. Coaja sa este spăl...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...
Guigne d'Annonay
Guigne d'Annonay este un cireș bogat, negru sau roșu închis, care se coace destul de devreme. Este p...
Embruns aux Algues
Embruns aux Algues este o brânză tradițională franceză care provine din Pays de la Loire. Brânza est...
Port Salut
Port Salut este o brânză franțuzească semi-moale făcută din lapte de vacă. A fost dezvoltată inițial...
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
Bière de garde
Tradusă aproximativ ca bere pentru păstrare, această bere pale tare își are originea în Flandra fran...