Atlas retete din Maine-et-Loire
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...
Guigne d'Annonay
Guigne d'Annonay este un cireș bogat, negru sau roșu închis, care se coace destul de devreme. Este p...
Embruns aux Algues
Embruns aux Algues este o brânză tradițională franceză care provine din Pays de la Loire. Brânza est...
Port Salut
Port Salut este o brânză franțuzească semi-moale făcută din lapte de vacă. A fost dezvoltată inițial...
Oie d'Anjou
Oie d'Anjou este o gâscă albă a Rinului, preparată în mod tradițional prăjită în perioada Crăciunulu...
Maine-Anjou
Maine-Anjou este carne proaspata de vita de la vaci sub zece ani sau masculi castrati cu varsta de p...
Chasseur de sos
Sosul Chasseur, numit adesea sos de vânător , este un sos maro din Franța, care este servit de obice...
Cabernet d'Anjou
Cabernet d'Anjou este o denumire franceză situată în Anjou, în principal în Maine-et-Loire, care est...
Saumur-Champigny
Situat în Valea Loarei, Saumur-Champigny este o denumire franceză și subregiunea Samur. Denumirea es...
Coteaux du Layon
Coteaux du Layon este o denumire franceză situată în regiunea viticolă Loira. Este cunoscut pentru v...
Coteaux de l'Aubance
Coteaux de l'Aubance este o denumire franceza situata in valea Loarei. Regiunea produce exclusiv vin...