Atlas retete din Pays de la Loire
Farisäer
Pharisäer , care se traduce prin Farisee , este o băutură germană constând din cafea tare, îndulcită...
Pumpernichel
Această pâine grea și ușor dulce de secară este făcută dintr-un starter de aluat și secară măcinată ...
Stippgrütze
Stippgrütze este o specialitate din Westfalia făcută din crupe de orz gătite în bulion de cârnați și...
Teewurst
Teewurst este un cârnați german uscat la aer, care constă din carne de porc (sau carne de porc și vi...
Ostfriesentorte
Ostfriesentorte este o prăjitură tradițională germană originară din Ostfriesen. Este făcut cu o comb...
khachapuri oseți
Acest soi khachapuri este originar din Osetia, Georgia. Similar ca formă cu Imeruli khachapuri, aces...
Chinuri
Chinurieste un struguri originar din Georgia, originar din Kartli, dar este cultivat și în Kakheti. ...
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...