Atlas retete din Pays de la Loire
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Chartreuse
Chartreuseeste una dintre cele mai vechi și mai populare lichioruri franceze. Se crede că băutura pr...
Sfântul Nicolae de Bourgueil
Saint Nicolas de Bourgueil este o denumire franceză situată în Valea Loarei centrale din regiunea vi...
Beurre blanc
Acest sos gros, bogat și cremos este făcut din unt, vin alb, eșalotă și oțet de vin alb. Are o aromă...
Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure de Touraine este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, cu o formă n...
Chaumes
Chaumes este o brânză franțuzească moale sau semi-moale făcută din lapte de vacă. Coaja sa este spăl...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...