Atlas retete din Pays de la Loire
Volailles d'Ancenis
Volailles d'Ancenis este păsări de curte din regiunile franceze Loire-Atlantique și Maine-et-Loire. ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...
Mouclade
Mouclade este un fel de mâncare tradițional francez originar din La Rochelle, în sud-vestul Franței....
Cendré de Niort
Cendré de Niort este o brânză franceză care provine din regiunea Poitou-Charentes. Brânza este făcut...
Pouteille
Pouteille este o tocană tradițională franceză, originară din satul La Canourgue. Mâncarea este făcut...
Vouvray efervescent
Deși denumirea Vouvray produce, de asemenea, vinuri liniștite și dulci, stilul predominant este un v...
Bourgueil
Aceste vinuri roșii sunt produse în valea centrală a Loarei, având ca principal soi de struguri Cabe...
Fromage de Meaux
Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...
Brie de Nangis
Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...
Fontainebleau
Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...
Volailles du Gatinais
Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...