Atlas retete din Pays de la Loire
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...
Volailles du Gatinais
Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...
Piure Crécy
Această celebră supă de morcovi francez este revendicată de Crécy-la-Chapelle din departamentul Sein...
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...
Huile d'Olive de Haute-Provence
Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...
Pommes des Alpes de Haute Durance
Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...
Ruisreikäleipä
Asociat de obicei cu Finlanda de Vest, ruisreikäleipä este unul dintre numeroasele soiuri de pâine d...
Lörtsy
Acest produs de patiserie finlandez mare, în formă de jumătate de lună, este o specialitate a regiun...
Mykyrokka
Mykyrokka este o supă tradițională finlandeză care provine din regiunea centrală Savo. Constă din gă...
Sahti
Sahtieste o bere tradițională finlandeză care este produsă în regiunile Kanta-Häme, Päijat-Häme și P...
Kalakukko
Familiar încă din Evul Mediu, kalakukko este un fel de mâncare tradițional finlandez format dintr-o ...