Atlas retete din Renania de Nord-Westfalia
Pommes de Terre de Merville
Pommes de terre de Merville sunt cartofi de calitate superioară din soiul Bintje cu o substanță usca...
Ch'ti Roux
Ch'ti Roux este o brânză franceză care provine din Nord-Pas-de-Calais. Brânza este făcută din lapte ...
Delfinul
Dauphin este o brânză franceză originară din Nord-Pas de Calais. Brânza este făcută cu lapte de vacă...
Gris de Lille
Gris de Lille (cunoscut și ca Puant de Lille , Vieux Lille și Puant Macere ) este o brânză franceză ...
Tarte au maroilles
Originară din regiunile naturale Thiérache și l'Avesnois, tarte au maroilles este o tartă franțuzeas...
The Welch
Welch sau Welsh complet este o interpretare franceză a rarebitului galez. Mâncarea se face prin fier...
Ail Fumé d'Arleux
Ail Fumé d'Arleux este un usturoi roz de primăvară din familia Allium sativum , produs în regiunea ...
Palets de dames
Palets de dames (lit. pucurile pentru doamne) crocante, untoase, sunt o specialitate din nordul Fran...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...
Moules de Bouchot
Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...