Atlas retete din Republica Ceh��
Zeleninová polévka
Zeleninová polévka este o supă de legume cehă care este de obicei servită ca aperitiv hrănitor. Aces...
Čočková polévka
Čočková polévka este o supă cehă de linte reconfortantă. Se face de obicei cu linte uscată maro sau ...
Zelňačka
Zelňačka este o supă tradițională de varză murată cehă. Deși există numeroase varietăți ale acestui ...
Fazolová
Fazolová este o supă tradițională de fasole cehă. Deși apare în numeroase soiuri, de obicei constă d...
Česnečka
În folclorul ceh, cel mai bun remediu pentru o răceală sau o mahmureală este un castron de česnečka,...
Bramboračka
Deși inițial a fost considerată o masă a săracilor, această supă cremoasă de cartofi cunoscută sub n...
Pečená kachna
În Republica Cehă, rața prăjită este cunoscută sub numele de pečená kachna. Rața este de obicei asez...
Kuře na paprice
Kuře na paprice este o interpretare cehă a celebrului boia de pui maghiar . Felul de mâncare este al...
Svíčková
Acest preparat delicios din carne de vită este una dintre cele mai cunoscute creații ale bucătăriei ...
Uzené
Uzené este un termen ceh care se referă la o varietate de produse din carne afumată, cum ar fi artic...
Vepřo knedlo zelo
Numele acestui fel de mâncare națională cehă se traduce pur și simplu prin friptură de porc cu găluș...
Jelito
Jelito este un cârnați tradițional ceh. Preparat cu sânge de porc și carne de porc măcinată (în prin...