Atlas retete din Rochefort-sur-Loire
Selles-sur-Cher
Selles-sur-Cher este o brânză moale făcută din lapte de capră plin de grăsime, pudrată cu cenușă de ...
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Brioș Sfântul Genix
Această brioșă tradițională franceză a fost inventată în 1880 de un patiser Pierre Labully la patise...
Sablé
Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...
Roquefort
Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...