Atlas retete din Saône-et-Loire
Chasselas de Moissac
Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...
Fougerus
Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...
Brie Noir
Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...
Pouilly-Fuissé
Pouilly-Fuissé este o denumire franceză pentru vinurile albe pe bază de Chardonnay, care se află în ...
Saint-Amour
Saint-Amour este o denumire franceză situată în Beaujolais, care produce vinuri roșu rubin pe bază d...
Mercurey rouge
Mercurey este o denumire franceză situată în regiunea Côte Chalonnaise din Burgundia, care produce v...
Chénas
Chénas este cel mai mic grand cru din proeminenta denumire Beaujolais, care este situată între depar...
Bouton de culotte
Bouton de culotte este o brânză tradițională franceză originară din zonele Mâconnais și Haut-Beaujol...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Chenin Blanc
Chenin Blanc este un soi de struguri cultivat în valea Loarei din Franța, de unde s-a răspândit în A...
Rosé d'Anjou
Rosé d'Anjou este o denumire franceza situata in districtul Anjou din Valea Loarei, mai exact in dep...
Muscadet
Muscadet este un vin alb francez produs în valea râului Loarei, în jurul orașului Nantes din regiune...