Atlas retete din Saint-Genix-sur-Guiers
Cointreau
Acest clasic triple sec a fost creat de frații Cointreau, care au reușit să distileze coji de portoc...
Chaumes
Chaumes este o brânză franțuzească moale sau semi-moale făcută din lapte de vacă. Coaja sa este spăl...
Sablé
Acest fursec clasic breton se caracterizează prin textura sa nisipoasă ( sablé în franceză), care es...
Roquefort
Roquefort este una dintre cele mai mari brânzeturi din Franța, făcută din lapte de oaie nepasteuriza...
Quarts de Chaume
Quarts de Chaume este o denumire franceză situată în Loira, care produce vinuri de desert binecunosc...
Morey-Saint-Denis rouge
Morey-Saint-Denis este o denumire franceză situată în regiunea Côte de Nuits (Côte-d'Or) din Burgund...
Brebis du Lochois
Brebis du Lochois este o brânză modernă franceză originară din centrul Franței. Se face cu lapte de ...
Beurre d'Isigny
Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...
Vieux-Boulogne
Vieux-Boulogne este o brânză franceză făcută din lapte crud de vacă în regiunea Pas-de-Calais. Brânz...
Bleu de Bonneval
Bleu de Bonneval este o brânză tradițională franceză care provine din satul Bonneval din Savoia. Brâ...
Belle Angevine
Belle Angevine este un soi unic de pere, originar din secolul al XVII-lea. Perele sunt foarte mari ș...
Boulette d'Avesnes
Boulette d'Avesnes este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Brânza se caracterizează prin for...