Atlas retete din Saint-Pierre-de-Chartreuse
Farisäer
Pharisäer , care se traduce prin Farisee , este o băutură germană constând din cafea tare, îndulcită...
Pumpernichel
Această pâine grea și ușor dulce de secară este făcută dintr-un starter de aluat și secară măcinată ...
Stippgrütze
Stippgrütze este o specialitate din Westfalia făcută din crupe de orz gătite în bulion de cârnați și...
Teewurst
Teewurst este un cârnați german uscat la aer, care constă din carne de porc (sau carne de porc și vi...
Ostfriesentorte
Ostfriesentorte este o prăjitură tradițională germană originară din Ostfriesen. Este făcut cu o comb...
khachapuri oseți
Acest soi khachapuri este originar din Osetia, Georgia. Similar ca formă cu Imeruli khachapuri, aces...
Chinuri
Chinurieste un struguri originar din Georgia, originar din Kartli, dar este cultivat și în Kakheti. ...
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Saint-Véran
Saint-Véran este o regiune viticolă franceză care produce vinuri albe pe bază de Chardonnay. Denumir...
Tarte Tropezienne
Tarte tropézienne este un desert franțuzesc format dintr-un produs de patiserie brioșă, de obicei cu...
Chartreuse
Chartreuseeste una dintre cele mai vechi și mai populare lichioruri franceze. Se crede că băutura pr...
Sfântul Nicolae de Bourgueil
Saint Nicolas de Bourgueil este o denumire franceză situată în Valea Loarei centrale din regiunea vi...