Atlas retete
Lappi
Lappi este o brânză finlandeză semi-moale numită după provincia de origine – Laponia. Această brânză...
Poronkäristys
Poronkäristys este felul de mâncare național al Finlandei, preparat prin sotarea cărnii de ren. Mânc...
Puruveden muikku
Puruveden muikku este corégonul din specia Coregonus albulaprins în apele limpezi ale bazinului lacu...
Koskenkorva
Koskenkorva este un rachiu finlandez limpede care este distilat dintr-o combinație de orz cultivat l...
Salmiakki Koskenkorva
Salmiakki Koskenkorva este un lichior finlandez popular pe bază de lemn dulce, cu o textură groasă ș...
Kitkan Viisas
Kitkan viisas este un corégon din specia Coregonus albula prins în bazinul râului din munții Koillis...
Kainuun rönttönen
Originar din regiunea Kainuun din Finlanda, Kainuun rönttönen este o mică plăcintă deschisă cu o cru...
Ruislimppu
Ruislimppu este o pâine integrală de secară care este preparată în mod tradițional în estul Finlande...
Limppu
Limppu este o pâine tradițională finlandeză de secară, cu un aspect întunecat, aromă acru și o textu...
Lakka
Acest lichior finlandez chihlimbar este produs cu fructe de pădure - fructe de pădure sălbatice de p...
Porter baltic
Acest stil de bere a evoluat de la portarul britanic și a fost parțial influențat de stouts imperial...
Raejuusto
Raejuusto este versiunea finlandeză a brânzei de vaci. Această brânză semi-moale, cu conținut scăzut...