Atlas retete

Canapés creole

Primul pas în prepararea tartinelor Creole este să faceți o tartine din șuncă slabă, fie rasă, fie t...

Canape Berna

Bucățile de pâine prăjită sunt mai întâi în formă de triunghiuri, întinse cu unt de hamsii, apoi dec...

Canape Aberdeen

Primul pas al prepararii tartinelor Aberdeen este sa pregatesti fiecare element necesar, si anume ca...

Canape Windsor

Feliile de pâine prăjită sunt mai întâi tăiate în fâșii și acoperite cu un tartinat făcut din pește ...

Canape cu limba la ghiveci

Deși limba în ghiveci poate fi văzută rar astăzi, în trecut, era de obicei consumată la micul dejun ...

Canape Madison

Feliile de pâine prăjită sunt întinse mai întâi cu muștar franțuzesc, apoi stratificate cu felii sub...

Brandade de morue canapés

O interpretare a brandadei de morue clasice franțuzești , tartina cremoasă de cod cu sare și cartofi...

Canape Winchester

Cunoscute sub două denumiri diferite, tartinele Winchester sunt de asemenea, având în vedere utiliza...

Canape Cabillaud

Un amestec realizat prin combinarea peștelui de cod tocat fiert cu ardei verzi și ceapă primăvară to...

Ruisreikäleipä

Asociat de obicei cu Finlanda de Vest, ruisreikäleipä este unul dintre numeroasele soiuri de pâine d...

Turun sinappi

Turun Sinappi este un muștar tradițional finlandez. Productia acestui mustar a inceput in Turku in 1...

Turunmaa

Turunmaa este o brânză finlandeză semi-tare produsă de Valio Ltd din 1931 în regiunea Turku. Această...