Atlas retete
Porter baltic
Acest stil de bere a evoluat de la portarul britanic și a fost parțial influențat de stouts imperial...
Raejuusto
Raejuusto este versiunea finlandeză a brânzei de vaci. Această brânză semi-moale, cu conținut scăzut...
Oltermanni
Adesea, în comparație cu havarti danez, Oltermanni este o brânză finlandeză făcută din lapte de vacă...
Ovăz finlandez
Cultivat și cultivat la nord de latitudinea 60, ovăzul finlandez este o varietate de ovăz pur și org...
Lihapullat
Chiftele finlandeze crocante, aurii, sunt făcute în mod tradițional cu carne de vită, cu adaos ocazi...
Kalakeitto
Kalakeitto sau supa de pește a fost de multă vreme un aliment de bază al bucătăriei tradiționale fin...
Lohikeitto
Lokikeitto este o supă cremoasă de somon Finish, cunoscută și sub numele de laxsoppa în Suedia. În a...
Hernekeitto
Considerat o parte esențială a culturii alimentare finlandeze, hernekeitto este o supă groasă de maz...
Silakat
Heringul baltic mic, numit silakka în finlandeză, este ingredientul cheie al acestei specialități tr...
Munavoi
Munavoi este o tartina finlandeza simpla, formata din unt batut combinat cu piure de oua fierte tari...
Laskiaispulla
Asemănând îndeaproape cu semla suedeză , acest produs de patiserie finlandez dulce este preparat cu ...
Joulutorttu
Tradusă ca tartă de Crăciun , joulutorttu finlandez este un produs de patiserie tradițional, crocant...