Atlas retete
Turun sinappi
Turun Sinappi este un muștar tradițional finlandez. Productia acestui mustar a inceput in Turku in 1...
Turunmaa
Turunmaa este o brânză finlandeză semi-tare produsă de Valio Ltd din 1931 în regiunea Turku. Această...
Aură
Aura este o brânză finlandeză semi-moale făcută din lapte de vacă. Este originar din orașul Turku, d...
Rusinamakkara
Rusinamakkara este un cârnați finlandez neobișnuit, originar din Turku. Se face cu fulgi de orz, car...
Lörtsy
Acest produs de patiserie finlandez mare, în formă de jumătate de lună, este o specialitate a regiun...
Mykyrokka
Mykyrokka este o supă tradițională finlandeză care provine din regiunea centrală Savo. Constă din gă...
Sahti
Sahtieste o bere tradițională finlandeză care este produsă în regiunile Kanta-Häme, Päijat-Häme și P...
Imelletty perunalaatikko
Această caserolă tradițională finlandeză se caracterizează prin timpul lung de gătire și o dulceață ...
Rössypottu
Rössypottu este o tocană tradițională finlandeză originară din regiunea Oulu. Această tocană simplă ...
Leipäjuusto
Leipäjuusto sau Juustoleipä este o brânză finlandeză caracterizată prin sunetul pe care îl face împo...
Kalakukko
Familiar încă din Evul Mediu, kalakukko este un fel de mâncare tradițional finlandez format dintr-o ...
Rieska
Rieska este o pâine finlandeză fără dospire care a fost preparată în toată țara din cele mai vechi t...