2,090 Retete culinare de Fripturi

Frigarui cu porc si legume

Frigarui cu porc si legume

Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi

Pot roast, pui grecesc cu lamaie pe pat de legume gatit in cratita de fonta

Pot roast, pui grecesc cu lamaie pe pat de legume gatit in cratita de fonta

Se condimenteaza puiul atat la exterior cat si la interior cu sare, piper proaspat macinat si cimbru

Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin Marsala

Pulpe de rata cu ciuperci brune si vin Marsala

Se tapeteaza cu un servet de bucatarie absorbant pulpele de rata ca sa se elimine excesul de apa, de

Stufat de rata

Stufat de rata

Se pune intr-un vas vinul, ceapa si usturoiul tocat, bulionul de gogosari, sarea, piperul, condiment

Friptura de iepure

Friptura de iepure

Se spala carnea si se portioneaza in bucati mai mici. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun bu

Friptura de ied

Friptura de ied

Intr-un vas se pun vinul alb, mustarul, sarea, tarhonul, cimbru, chili, piperul boabe, bulionul de g

Friptura de miel

Friptura de miel

Intr-un vas mic (500 ml) punem ingredientele pentru marinada: sare, piper, usturoi zdrobit, sucul de

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Friptura de miel cu ghebe sotate si sos de dovleac

Pulpa de miel se pune la marinat cu cel putin 24 ore inainte de a face friptura. Se da la frigider,

Rata la cuptor, cu portocala si vin

Rata la cuptor, cu portocala si vin

Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-

Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele p

Afumaturi pentru Craciun

Afumaturi pentru Craciun

Imi plac obiceiurile stramosesti si imi place sa le pastrez cu sfintenie si sa le duc mai departe. A

Muschi de vita la cuptor

Muschi de vita la cuptor

Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperi