Canard á Foie Gras du Sud-Ouest

Produse în regiunile franceze sud - vest Aquitaine, Midi-Pyrénées, Limousin și Aude Canard á foie gras du Sud-Ouest sunt produse alimentare de lux realizate cu ficatul de la un mascul leșești sau Moulard rață care a fost crescut, hrănite forțat, sacrificate și prelucrate în regiunea geografică definită. Produsele nefierte constau din foie gras , file de piept de rață, pulpă, inimă și gușcă în timp ce produsele prelucrate sunt ficatei întregi, blocuri de foie gras, magret uscat sau afumat și aripioare conservate, pulpe, manchon., și maței. Datorită conținutului ridicat de acizi grași nesaturați, această icoană a gastronomiei franceze este extrem de sănătoasă. Foie gras are o aromă bogată, cu note subtile de alune de pădure și o textură cremoasă, proaspătă, untoasă. Deși unii oameni sunt descurajați de ideea hrănirii forțate, Canard á foie gras du Sud-Ouest este produs în ferme mici în care gâștele și rațele pot hoinări liber și nu sunt limitate în cuști mici, ca în producția mai mare, la scară industrială. . Foie gras merge mult, dar pentru a-l savura pe deplin, încercați să-l serviți ca aperitiv delicios cu pâine prăjită. În cele din urmă, calitatea luxoasă a foie gras necesită asociere cu șampanie sau cu un vin de epocă bun.

Origine: Midi-Pyrénées

Categorie: Produs din carne

Taguri

Retete Canard á Foie Gras du Sud-Ouest