Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art
Gefüllte Kalbsbrust nach Wiener Art este un preparat din carne tradițional austriac originar din Viena și constă din piept de vițel umplut. Mâncarea este de obicei făcută cu o combinație de piept de vițel, chifle Kaisersemmeln, lapte, unt, ouă, pătrunjel, nucșoară, sare și piper. Rulele sunt tăiate cubulețe, înmuiate în lapte și amestecate cu unt topit, pătrunjel și ouă. Se face o deschidere de buzunar în pieptul de vițel și se umple cu umplutura înainte de a fi cusut strâns cu un fir. Carnea se asezonează cu sare și piper, se pune deasupra fulgi de unt și se pune într-o tavă de copt. Se prăjește pe ambele părți în timp ce este uns în mod regulat. Odată gata, carnea se taie felii și se servește pe farfurii încălzite. Se recomandă să serviți salată de roșii, castraveți sau salată verde ca acompaniament. În trecut,
Origine: Viena
Categorie: Mâncare de vițel