Ovăz finlandez

Cultivat și cultivat la nord de latitudinea 60, ovăzul finlandez este o varietate de ovăz pur și organic, renumit pentru proprietățile lor nutritive și de înaltă calitate. Denumit și ovăz finlandez luminos, acest ovăz își datorează caracteristicile excelente condițiilor unice în care crește - o cantitate incredibilă de lumină, ape curate și ierni înghețate, care contribuie la puritatea solului. Plantarea ovăzului se face de obicei în mai, în timp ce sezonul de recoltare începe de obicei în august și durează până în septembrie. Odată recoltat, ovăzul este uscat, rafinat și procesat în diferite produse. Acest ovăz se definește prin boabele tari, mari, cu o culoare strălucitoare și palidă și o aromă moale și de nucă. În afară de consumul uman, ovăzul este, de asemenea, folosit în mod obișnuit ca hrană pentru animale, dar este folosit și în produse farmaceutice, nutraceutice și cosmetice.

Origine: Finlanda

Categorie: Cereale

Taguri

Retete Ovăz finlandez