Atlas retete din Auvergne-Rhône-Alpes
Huile d'olive de la Vallée des Baux-de-Provence
Huile d'olive de la Vallée des Baux-de-Provence este un ulei de măsline virgin din regiunea franceză...
Riz de Camargue
Riz de Camargue se referă la diferitele soiuri de orez originare din regiunea Camargue din Franța - ...
Olives Noires de la Vallée des Baux de Provence
Olives noires de la Vallée des Baux de Provence sunt măsline negre din soiul Grossane cultivate excl...
Măsline Cassées de la Vallée des Baux de Provence
Măsline cassées de la Vallee des Baux de Provence sunt rupte, masline verzi din Salonenque sau Bérug...
Taureau de Camargue
Taureau de Camargue este carne proaspătă de taur cu o culoare roșu intens. Carnea este slabă și frag...
Gardiane de boeuf
Gardiane de boeuf este un preparat tradițional francez originar din Camargue. Mâncarea este făcută c...
Café Savoyard
După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...
Jambon d'Auvergne
Jambon d'Auvergne este o șuncă de porc uscată făcută din pulpa din spate, produsă în regiunea france...
Saucisson sec d'Auvergne
Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...
Bleu d'Auvergne
Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...
Murol
Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...
Doux de montagne
Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...