Atlas retete din Auvergne-Rhône-Alpes

Huile d'olive de la Vallée des Baux-de-Provence

Huile d'olive de la Vallée des Baux-de-Provence este un ulei de măsline virgin din regiunea franceză...

Riz de Camargue

Riz de Camargue se referă la diferitele soiuri de orez originare din regiunea Camargue din Franța - ...

Olives Noires de la Vallée des Baux de Provence

Olives noires de la Vallée des Baux de Provence sunt măsline negre din soiul Grossane cultivate excl...

Măsline Cassées de la Vallée des Baux de Provence

Măsline cassées de la Vallee des Baux de Provence sunt rupte, masline verzi din Salonenque sau Bérug...

Taureau de Camargue

Taureau de Camargue este carne proaspătă de taur cu o culoare roșu intens. Carnea este slabă și frag...

Gardiane de boeuf

Gardiane de boeuf este un preparat tradițional francez originar din Camargue. Mâncarea este făcută c...

Café Savoyard

După cum sugerează și numele, această cafea tradițională cunoscută pentru stilul său unic de servire...

Jambon d'Auvergne

Jambon d'Auvergne este o șuncă de porc uscată făcută din pulpa din spate, produsă în regiunea france...

Saucisson sec d'Auvergne

Saucisse seche d'Auvergne este o varietate de cârnați gros, uscat, care provine din Auvergne, o regi...

Bleu d'Auvergne

Bleu d'Auvergne este o brânză albastră franceză făcută din lapte crud de vacă. Are vene caracteristi...

Murol

Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...

Doux de montagne

Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...