Atlas retete din Auvergne-Rhône-Alpes
Murol
Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...
Doux de montagne
Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...
Pavin
Numit după un lac din regiunea Auvergne din Franța, de unde provine, Pavin este o brânză semi-moale ...
Gaperon
Gaperon este o brânză franceză tare, făcută din lapte de vacă și arome - și anume, piper și usturoi....
Porc d'Auvergne
Porc d'Auvergne este o carne proaspătă cu un gust unic de la porci crescuți în aer liber în regiunea...
Volailles d'Auvergne
Volailles d'Auvergne este carne de pasăre proaspătă sau congelată de o calitate superioară din regiu...
Truffade
Truffade este o clătită groasă de cartofi și brânză, o specialitate a regiunii franceze Auvergne. Br...
Huile d'Olive de Nice
Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...
Olive de Nice
Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...
Huile d'Olive de Haute-Provence
Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...
Pommes des Alpes de Haute Durance
Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...