Atlas retete din Auvergne-Rhône-Alpes

Murol

Murol este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Brânza este făcută din lapte de v...

Doux de montagne

Doux de montagne este o brânză tradițională franceză, originară din Auvergne. Această brânză semi-mo...

Pavin

Numit după un lac din regiunea Auvergne din Franța, de unde provine, Pavin este o brânză semi-moale ...

Gaperon

Gaperon este o brânză franceză tare, făcută din lapte de vacă și arome - și anume, piper și usturoi....

Porc d'Auvergne

Porc d'Auvergne este o carne proaspătă cu un gust unic de la porci crescuți în aer liber în regiunea...

Volailles d'Auvergne

Volailles d'Auvergne este carne de pasăre proaspătă sau congelată de o calitate superioară din regiu...

Truffade

Truffade este o clătită groasă de cartofi și brânză, o specialitate a regiunii franceze Auvergne. Br...

Huile d'Olive de Nice

Huile d'olive de Nice este un ulei de măsline unic , virgin, produs în regiunea franceză Alpes-Marit...

Olive de Nice

Olive de Nice sunt produse de măsline din soiul Cailletier care provin din regiunea franceză Alpes-M...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...

Pommes des Alpes de Haute Durance

Pommes des Alpes de Haute Durance sunt mere proaspete din soiurile Golden Delicious și Gala și rasel...