Atlas retete din Azerbaidjan
Domates dolmasi
Domates dolmasi este un preparat tradițional turcesc, popular și în Azerbaidjan. Constă din roșii um...
Çoban salatası
Çoban salatası sau salata ciobanului este o salata traditionala turceasca care se gaseste in toata t...
Ovdukh
Ovdukh este o supă rece răcoritoare din Azerbaidjan, făcută cu iaurt, apă, castraveți și ceapă de pr...
Tava kebab
Tava kebab este o varietate azeră a felului de mâncare din carne faimos în întreaga lume, făcută cu ...
Lyulya kebab
Lyulya kebab este un soi unic de kebab popular în toată regiunea Caucazului. De obicei, constă din m...
Yarpaq dolması
Mâncarea națională a Azerbaidjanului se numește yarpaq dolmasi, o masă savuroasă constând din frunze...
Kufta bozbash
Kufta bozbash este o supă tradițională de chiftele azeră. Esența acestei supe este în aroma köfte (c...
Baliq kebab
Baliq este un kebab popular din Azerbaidjan, care constă din orice pește ferm și bogat care este mar...
Kurka levengi
Kurka levengi este un fel de mâncare tradițional de pui originar din Azerbaidjan. Mâncarea este de o...
Badambura
Badambura este un produs de patiserie popular din Azerbaidjan format din mai multe straturi de aluat...
Shekerbura
Shekerbura este un produs de patiserie dulce simplu și delicat, care se bucură de statutul de unul d...
Dushbara
Dushbara este o mâncare tradițională azeră, constând din găluște umplute cu carne, gătite într-o sup...