Atlas retete din Danemarca
Saga
Saga este o combinație de brânză albastră și brie. Brânza este originară din Danemarca. Are o textur...
Molbo
Molbo este o brânză daneză semi-tare făcută din lapte de vacă. Este originar din regiunea Mols. Brân...
Boller i Karry
Boller i karry este un fel de mâncare tradițional danez care a fost inventat în jurul anilor 1840, c...
Frikadeller
Frikadeller sunt chiftele daneze populare care sunt de obicei făcute cu carne de porc măcinată, cu a...
Krebinetter
Această specialitate daneză constă din chifteluțe groase de carne care sunt de obicei făcute cu carn...
Hakkebøf
Hakkebøf este soiul danez al unei chifle de hamburger, de obicei făcută cu carne de vită tocată gros...
Hønsekødssuppe
Supa daneză de pui este preparată de obicei cu un bulion de pui limpede și aromat, legume precum mor...
Gule Ærter
Deși a apărut ca un fel de mâncare simplu, rustic, această supă de mazăre reconfortantă s-a transfor...
Rødspættefilet
În Danemarca, fileurile de câmbică prăjite sunt un aliment de bază la restaurant, precum și o masă o...
Stegte sild
Heringul murat prăjit este un clasic danez, care se caracterizează prin textura fragedă și aciditate...
Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller danezi sunt chifteluțe tradiționale de pește la tigaie. Sunt făcute cu un amestec c...
Stegt gås
Gâsca prăjită este o specialitate daneză de care se bucură de obicei la ocazii speciale și adesea fo...