Atlas retete din Franţa
Sirop de Orgeat
Orgeat este un sirop de migdale în stil francez, care este cel mai bine cunoscut pentru utilizarea s...
Quatre épices
Quatre épices este un amestec de condimente tradițional francez care este folosit pentru a asezona ș...
Ierburile fine
Fines herbes este un amestec tradițional francez de ierburi, inclusiv pătrunjel, arpagic, cervil și ...
Buchet Garni
Acest mic pachet franțuzesc de ierburi este în mod tradițional legat împreună cu sfoară de măcelar p...
Roudoudous
Roudoudous sunt bomboane tradiționale originare din Franța. Aceste dulciuri au fost deosebit de popu...
Juliet Apples
Julieta este un soi de mere originar din Franța. Merele sunt de mărime medie, cu coaja roșie netedă ...
Emmental Français Est-Central
Emmental Francais Est-Central este o brânză gătită, presată în mucegai, obținută din lapte de vacă n...
Quatre-Vents
Quatre-Vents este o brânză franceză care a primit numele după locația fermei în care este produsă – ...
Brie au Poivre
Brie au Poivre este o brânză tradițională originară din Franța. Brânza este făcută din lapte crud de...
Branza proaspata
Fromage frais este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte integral sau degresat de vacă, capră...
Fromage blanc
Fromage blanc este o brânză proaspătă franceză făcută din lapte de vacă. Nu trebuie confundat cu fro...
Chou farci
Chou farci este un fel de mâncare tradițional francez, care este deosebit de popular în zilele reci ...