Atlas retete din Haute-Garonne
Chasselas de Moissac
Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...
Pruneaux d'Agen
Prunele Agen sunt fructele uscate ale prunei d'EnteSoi de prun care este cultivat în regiunea Aquita...
Tourin
Această supă tradițională de usturoi din sud-vestul Franței constă din cantități mari de usturoi, ce...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...
Raclette de Savoie
Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...
Chevrotin
Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...
Volailles du plateau de Langres
Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...
Baskeriu
Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence
Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...