Atlas retete din Haute-Garonne

Chasselas de Moissac

Chasselas de Moissac sunt struguri de masă albi cultivați și culesi manual, cu sâmburi aurii și pulp...

Pruneaux d'Agen

Prunele Agen sunt fructele uscate ale prunei d'EnteSoi de prun care este cultivat în regiunea Aquita...

Tourin

Această supă tradițională de usturoi din sud-vestul Franței constă din cantități mari de usturoi, ce...

Brebis du Puyfaucon

Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...

Raclette de Savoie

Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...

Chevrotin

Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...

Reblochon

Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...

Volailles du plateau de Langres

Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...

Lentille verte du Puy

Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...

Baskeriu

Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...