Atlas retete din Haute-Marne

Boursault

Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...

Fougerus

Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...

Brie Noir

Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...

Potée champenoise

Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...

Brebis du Puyfaucon

Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...

Raclette de Savoie

Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...

Chevrotin

Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...

Reblochon

Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...

Caprice des Dieux

Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...

Volailles du plateau de Langres

Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...

Lentille verte du Puy

Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...

Baskeriu

Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...