Atlas retete din Haute-Marne
Boursault
Boursault este o brânză franțuzească cu cremă triplă, moale, maturată. Este făcut din lapte de vacă ...
Fougerus
Fougerus este o brânză franceză produsă în regiunea Seine-et-Marne. Se face cu lapte crud de vacă de...
Brie Noir
Brie noir sau black brie este o brânză franceză cu o culoare închisă distinctă și o textură sfărâmic...
Potée champenoise
Potée champenoise este o tocană tradițională franceză originară din regiunea Marne. Tocana se face d...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...
Raclette de Savoie
Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...
Chevrotin
Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...
Volailles du plateau de Langres
Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...
Baskeriu
Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...