Atlas retete din Lot-et-Garonne
Coteaux du Layon
Coteaux du Layon este o denumire franceză situată în regiunea viticolă Loira. Este cunoscut pentru v...
Coteaux de l'Aubance
Coteaux de l'Aubance este o denumire franceza situata in valea Loarei. Regiunea produce exclusiv vin...
Savennières
Originar din regiunea Anjou din Valea Loarei, acest vin alb francez este produs din soiul de strugur...
Echalote d'Anjou
Echalote d'Anjou este o eșalotă proaspătă din specia Alium cepa, cultivată în regiunea franceză Main...
Volailles de Cholet
Volailles de Cholet este carnea de pasăre vândută sub formă de carcase întregi sau bucăți tăiate, pr...
Volailles du Maine
Volailles du Maine (pui de fermă și curcan) este păsări de curte de calitate excelentă, fără surplus...
Pruneaux d'Agen
Prunele Agen sunt fructele uscate ale prunei d'EnteSoi de prun care este cultivat în regiunea Aquita...
Tourin
Această supă tradițională de usturoi din sud-vestul Franței constă din cantități mari de usturoi, ce...
Melon du Quercy
Melon du Quercy este un pepene galben cu pulpă portocalie, cu coaja verde până la galbenă, produs în...
Agneau du Quercy
Agneau du Quercy este carne de miel din regiunea uscată Quercy din Franța, folosind miei care au fos...
Romorantin
Romorantineste un strugure francez cu coajă albă, cu coajă târzie, cultivat în estul Loarei. Este un...
Cheverny blanc
Vinurile albe Cheverny sunt produse în Loir-et-Cher și aparțin AOC Cheverny. Vinurile se bazează în ...