Atlas retete din Pyrénées-Orientales
Le Brebiou
Le Brebiou este o brânză franceză care provine din Pyrénées-Atlantiques, unde este produsă din 1994 ...
Micul basc
Petit Basque este o brânză franceză semi-tare produsă în bască în Munții Pirinei. Brânza a fost iniț...
Ossau-Iraty
Ossau-Iraty este o brânză nefiertă , presată, semi-tare, făcută din lapte de capră din lanțul muntos...
Kintoa
Carnea de porc Kintoa provine din renumita pie noir du Pays Basque , crescută în aer liber în turme ...
Thon Basquaise
Thon Basquaise este un preparat tradițional francez originar din Pays Basque. Este făcută dintr-o co...
Merlu koskera
Merlu koskera este un preparat tradițional francez originar din regiunea bascilor. Mâncarea se prepa...
Gâteau Basque
Acest tort basc clasic este format din două straturi de aluat scurt și fie o umplutură făcută cu con...
Piperada
Piperade este un fel de mâncare tradițional din regiunea Țării Bascilor Franceze, constând din roșii...
Aveyronnais
Aveyronnais este o brânză tradițională franceză aromată care provine din zona Massif des Causses din...
Figueta
Figuette este o brânză mică în formă de smochine, originară din Pirinei. Brânza este făcută din lapt...
Ardi Gasna
Ardi Gasna este o brânză franceză produsă în regiunea Midi-Pyrénées. Este făcută din lapte crud de o...
Fondant de Brebis
Fondant de Brebis este o brânză franceză produsă în Pirinei. Nu cu mult timp în urmă, a fost inventa...