Atlas retete din Regiunea Arusha
Levengi
Levengi este o umplutură tradițională azeră făcută cu nuci, ceapă și fructe uscate, cum ar fi stafid...
Serdakh
Serdakh este un fel de mâncare vegetarian tradițional originar din Lankaran din Azerbaidjan. Mâncare...
Valašský frgál
Cunoscut și ca vdolek , pecák sau lopaták, Valašský frgál este o prăjitură dulce de formă rotundă, f...
Chodské pivo
Chodské pivo este produs în regiunea istorică Chodsko (Plzeň) încă din secolul al XII-lea. Este făcu...
Olomoucké Tvarůžky
Olomoucké tvarůžkyeste o brânză de masă unică produsă din caș fără grăsimi în regiunea Haná din Repu...
Kyselo
Kyselo este o supă copioasă cehă de aluat care provine din munții Krkonoše. Baza supei este aluat, d...
Miere de albine fără înțepături de Arusha
Extinderea zonelor defrișate și poluarea din regiunea Arusha din Tanzania au contribuit la o reducer...
Timbuktu și Paste Gao Katta
În Timbuktu și Gao, katta este un tip neobișnuit de paste făcute cu făină de grâu locală. Este produ...
Dogon Somé
Oamenii Dogon trăiesc într-un lanț de stânci de gresie roșie care se întinde de la nord la sud prin ...
Ulei de palmier sălbatic
Uleiul de palmier sălbatic este un tip de ulei obținut exclusiv din fructele de palmier sălbatic dur...
Tuo zaafi
Tuo zaafi este un fel de mâncare din nordul Ghanei, preparat prin gătirea unei combinații de făină d...
Waakye
Deși își are originea în părțile de nord ale Ghanei, felul de mâncare pe bază de orez și fasole cuno...