Atlas retete din România
Vișinată
Vișinată este o versiune românească a lichiorului de vișine. Deseori preparată ca specialitate de ca...
Fetească Regală
Fetească Regalăeste un soi de struguri albi autohton românesc care a apărut pentru prima dată în ani...
Fetească Alba
Fetească Alba ( alb Maiden ) este un soi românesc de struguri albi , care este strâns legată de soi...
Fetească Neagră
Fetească Neagră , care se traduce prin fecioara neagră, este un soi de struguri roșii cu coajă subți...
Țuică
Țuică este o țuică de prune tradițională românească. Adesea supranumit ca moonshine românesc, acest ...
Borș
Borșul este un produs fermentat tradițional originar din România. Se face prin fermentarea tărâțelor...
Scrumbie de Dunăre afumată
Scrumbie de Dunăre afumată este un alamb de Dunăre afumat, preparat în mod tradițional în România. D...
Macrou Afumat
Macrou afumat este macrou afumat românesc, caracterizat printr-o aromă plăcută de afumat și o nuanță...
Cascaval afumat
Cascaval afumat este o brânză românească făcută din lapte de vacă. Are formă de roți și blocuri, dar...
Caș
Cașul este o brânză proaspătă tradițională românească făcută din lapte crud de vacă sau de oaie. Lap...
Urda
Urda este o brânză proaspătă din zer produsă în Balcani. Brânza este făcută din zer din lapte de vac...
Jumări
Čvarci sau ocvirkieste o specialitate tradițională care este populară în sud-estul Europei și în Bal...